GUILTY live + Lansare de single și videoclip la The PUB Universității

Trupa GUILTY este din București si este formată din Renan Santos (chitara-Brazilia), Cristi Diaconu (tobe-România), Silviu Ruta (bass-România) și Rubén Villanueva (compoziție-voce Peru). Stilul muzical abordat de GUILTY este Indie Rock cu influente Post-Punk.

AlternaTive Digital Media te ajută să îți construiești si să manageriezi canalele de social-media, site-uri de prezentare sau te ajută să creezi content pentru creșterea afacerii. Vezi serviciile noastre și contactează-ne cu încredere. 

În 2020 trupa a lansat primul lor EP „A Long Way To Nowhere”, care conține 5 melodii. Anul acesta GUILTY vine cu un sound nou care conturează si mai mult identitatea trupei si care promite live-uri de excepție. La finalul acestui an, intenționează să lanseze și un album care sa conțină minimum 10 piese, însoțit de un turneu de promovare.

Accesul se face doar pe baza de rezervare la 0728843782 sau www.the-pub.ro

Pentru a ocupa locuri bune la mese, va rugam sa ajungeti cu cel putin 30 de minute inainte de ora anuntata.

TRENDING – Trupa Barter a lansat videoclipul pentru „Piesa 9”

If you want to support the Contemporary-Establishment project, leave us a coffee HERE or order Audio Books and Headphones from the Online Store HERE.

For collaborations in the fields of photographysocial media and graphic design visit Alternative Digital Media, and we have to establish the first steps.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic