Slash anunță noua colecție de chitare "Epiphone Slash"

Slash a anunțat noua colecție de chitare “Epiphone Slash”

Epiphone, cel mai important brand de chitare accesibile, a anunțat o nouă colecție Epiphone Slash ce a avut debutul worlwide pe 21 iulie 2021 pe www.epiphone.com. Trecând peste trei decenii de parteneriat cu iconicul chitarist Slash, Gibson și Epiphone dispune de mai multe chitare acustice și electrice.

Sunt foarte mandru să vă prezint această excelentă linie de chitare Epiphone de o calitate excelentă și marcate cu semnătura mea.” spune Slash. Sună și arată fantastic. Este tot ceea ce poți cere de la o chitară.

Epiphone Les Paul Studio - Smokehouse Burst
Epiphone Les Paul Studio – Smokehouse Burst – 2 09800 Lei 

Ca parte a Epiphone Inspired By Gibson Collection, noua colecție Epiphone Slash celebrează influențele pe care Slash le-a folosit de-a lungul carierei sale muzicale, care continuă să inspire mai multe generații de instrumentiști din întreaga lume.

Perfectă pentru fiecare etapă, chitariști de toate nivelurile și accesibilă, colecția completă include Epiphone Slash Les Paul Standard cu finish Appetite Burst, November Burst, Anaconda Burst și Vermillion Burst, Slash “Victoria” Les Paul Standard Goldtop.

Exclusiv pentru fiecare chitară, exista semnătura „Skully” a lui Slash pe partea din spate a headstock-ului. Vezi mai jos și clipul de prezentare.

TRENDING – Trailerul pentru noul film “Jackass Forever”este absolut demețial

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

manukashop.ro