Trupa NoruNegru a lansat clipul pentru piesa Cireșe

Trupa NoruNegru a lansat clipul pentru piesa Cireșe

Bucureștenii de la NoruNegru au lansat videoclipul pentru piesa Cireșe. Artiștii au postat clipul pe rețelele de socializare împreună cu rmătorul mesaj:

‘Cireșe’ este live. O nouă vara de pomină a început deja.

TRENDING – Documentarul HBO Woodstock ’99: Vezi trailerul exploziv

Trupa NoruNegru a fost fondată înspre sfârşitul anului 2015, în Bucureşti. Muzica sa confirmă apetenţa naturală a generaţiei ’90 pentru curentul indie şi evidenţiază diversitatea stilistică din interiorul acestuia.

Debutul discografic al trupei – O să vă stricăm vacanța – a cuprins 10 cântece compuse între 2011 şi 2016 și a fost lansat pe 1 noiembrie 2016.

A urmat CONTRAINFINI7, publicat pe 17 decembrie 2017. 11 piese scrise în decurs de un an, după publicarea primului album.

Sampanie Dom Perignon Vintage 2010, 0.75l
Sampanie Dom Perignon Vintage 2010, 0.75l

Începând cu sfârșitul lunii iulie, aducem în târg 9 Cireșe amare ca viața. Fără să dramatizăm, vrem nu vrem, vremurile tulburi sunt în povestea acestor cântece. Pe alocuri dintr-o perspectivă personală, alteori cu mai multă obiectivitate.

NoruNegru spune povești ale generației din care face parte. Le spune în limba română, cui are urechi să le-asculte.

www.norunegru.ro
instagram: norudevara
youtube: Norunegru zâmbeşte

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

perfect-tour.ro

Lasă un răspuns