eneba.com
Trailerul pentru noul film "Jackass Forever"este absolut demețial

Trailerul pentru noul film „Jackass Forever”este absolut demețial

Trailerul oficial pentru filmul Jackass Forever a fost în cele din urmă lansat. Cel mai nou film Jackass este prima lansare a băieților de la Jackass 3D în 2010.

Casti In-Ear Sony WFXB700L, True Wireless, Bluetooth, Albastru
Casti In-Ear Sony WFXB700L, True Wireless, Bluetooth, Albastru

Jackass Forever va fi primul film care nu îl va avea pe Ryan Dunn, care a murit în 2011 și Bam Margera care a fost concediat din cauza problemelor legate de abuzul de substanțe. Johnny Knoxville, Steve-O, Wee Man, Chris Pontius, Dave England, Ehren McGhehey și Preston Lacy se vor întoarce în echipajul legendar, în timp ce Sean ‘Poopies’ McInerney, Jasper Dolphin, Odd Future și Zach Holmes au fost adăugați la distribuția principală.

MGK, Eric Andre si Tyler, the Creator pot fi văzut de asemenea în trailer. Printre starurile invitate în Jackass Forever se numără Tony Hawk, Matt Hoffman, Shaquille O’Neal, campionul UFC la categoria grea Francis Ngannou, luptătorul AEW Darby Allin și alții.

În Jackass Forever va fi ultima contribuție a lui Johnny Knoxville la franciză: „Poți risca foarte mult înainte să se întâmple ceva ireversibil” a declarat Knoxville pentru GQ. „Mă simt extrem de norocos să risc șansele pe care le-am asumat și să merg în continuare cu acest film.”

TRENDING – Iron Maiden anunță lansarea celui de-al 17-lea album si devăluie un nou Eddie

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “Trailerul pentru noul film „Jackass Forever”este absolut demețial

Lasă un răspuns