Trupa Attack Attack! lansează piesa "Fade With Me"

Trupa Attack Attack! lansează piesa „Fade With Me”

De când s-au reunit anul trecut, pionierii „crabcore„, Attack Attack! au evitat multe etichete și au dus metalcore-ul într-o sferă mai populară. Această schimbare continuă cu piesa „Fade With Me,” denumită și „full EDM„. Acesta fost lansat miercuri 14 iulie.

Casti Audio In Ear Skullcandy Sesh, True Wireless, Bluetooth, Microfon, Autonomie 10 ore, Indigo Blue
Casti Audio In Ear Skullcandy Sesh, True Wireless, Bluetooth

Dar cât de dedicați sunt cei de la Attack Attack! căutării mixului de metalcore și muzică electronică? Atât de mult încât trupa din Ohio a avut premiera clipului pe site-ul EDM.com, un site de știri, care se concentrează mult pe compozitori și interpreți de muzică electronică.

În trecut Attack Attack! a lansat albumele Someday Came Suddenly (2008), Attack Attack! (2010) și This Means War (2012) înainte de a lua o pauză în 2013. De la revenirea lor din 2020 au lansat single-urile „All My Life”, „Kawaii Cowboys”, „Brachyura Bombshell” și explorarea EDM de săptămâna aceasta. În prezent grupul este format din shitaristul Andrew Whiting, bateristul Andrew Wetzel, vocalistul Chris Parketny și basistul Cameron Perry.

Ascultă piesa „Fade With Me” mai jos.

TRENDING – Snot: tragica poveste a unei trupe care ar fi putut deveni imensă

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

eneba.com

Lasă un răspuns