Concert - Les Elephants Bizarres at Roaba de Cultura

Concert – Les Elephants Bizarres at Roaba de Cultura

Roaba de Cultură, în parteneriat cu Grădina cu Filme – Cinema & More, proiect al Centrului de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București – CREART, te invită sâmbăta aceasta, 17 iulie, de la ora 20:00, la concertul LES ELEPHANTS BIZARRES din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), zona Roaba de Cultură!

Les Elephants Bizarres este o trupă românească de synth-electro-pop, înființată în anul 2007. Cu trei albume la activ și numeroase single-uri care au răsunat în topurile radiourilor românești și internaționale, LESEB este una dintre cele mai îndrăgite trupe din peisajul muzicii alternative românești.

TRENDING – Trupa Coven Clash a lansat single-ul SPACEDOUT

De-a lungul carierei, aceștia au cântat în deschiderea mai multor artiști internaționali, printre care Maroon 5, Roxette, Billie Idol sau James Blunt. În anul 2014, trupa a câștigat Best Alternative Band, un premiu de referință acordat de Revista SUNETE.

Les Elephants Bizarres este formată din Ștefan Matei (vocalist), Paul Bonghez (chitară), Andrei Petrache (clape), Alexandru Badea (tobe) și Mario Nichiforescu (bas).

Mexican Gothic - Silvia Moreno-Garcia
Mexican Gothic – Silvia Moreno-Garcia

În cască ni s-a şoptit că vremea va ţine cu noi, pentru a ne putea bucura de atmosfera relaxantă a unei seri de vară și de muzica îndrăgitei trupe, așadar ne dăm întâlnire sâmbătă, 17 iulie, ora 20:00, la Roaba de Cultură!

*Intrarea este liberă, iar accesul la eveniment se face cu respectarea normelor de protecție sanitară.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

eneba.com

Lasă un răspuns