Vezi mini documentarul despre resuscitarea muzicii live de către Foo Fighters

Vezi mini documentarul despre resuscitarea muzicii live de către Foo Fighters

Acum ceva timp trupa Foo Fighters a adus muzica înapoi in New York City. Chiar dacă nu am fost acolo să vedem concertul de la Madison Square Garden de pe 20 iunie, putem simți acum acea experiență vizionând mini documentarul despre acea seara.

Fă-ți timp puțin sub 10 minute pentru a vedea filmari despre performance-ul Foo Fighters din acea seară și perspectiva pe care o oferă filmulețul de 9 minute și 31 de secunde. Aici vei găsi interviuri cu personalul MSG, oameni din spatele scene și fani.

Whiskey Golden Shoe, Blended 40%, 0.7l
Whiskey Golden Shoe, Blended 40%, 0.7l

Foo Fighters va fi un nume menționat atunci când va veni vorba despre întoarcerea muzicii live. Trupa a avut primul show în California după ce reglementările COVID au fost readuse în iunie la Canyon Club din Agoura Hills. Curând a urmat concertul Madison Square Garden care a redeschis istoricul loc din New York.

TRENDING – Clown de la SLIPKNOT despre următorul album: “Corey Taylor este la un nivel pe care nu l-am mai vazut niciodată!”

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!