Orkid + Second Wave - Stray Night #12 @Quantic

Orkid + Second Wave – Stray Night #12 @Quantic

🔻 Orkid + Second Wave – Stray Night #12 🔺
📅 Miercuri, 21 iulie / acces public 19:00

🎫 Bilete:
– 40 lei – acces general – presale – până pe 20.07.2021 inclusiv – https://bit.ly/35HZuPt
– 50 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 21.07.2021 la intrare

Orkid, trioul de shoegazeri nervoși din București, își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues. Pentru ei este definitorie afecțiunea și respectul pentru balene, orci și tot felul de alte bestii marine, teresetre și extraterestre.
Având infleunțe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat primul lor LP – Standing Still in the Dark – în octombrie 2016, urmat de single-ul Beasts Apart în decembrie 2017, apoi de EP-ul (soundtrack) Suruaika în aprilie 2018 și în sfârșit single-ul Daily Extinction prima colaborare cu Adrian Despot ca producător, la VdV Music Studio.

Boxa portabila JBL FLIP5, Bluetooth, PartyBoost, USB C, Powerbank 4800mAh, Rezistenta la apa IPX7, Verde Camuflaj
Boxa portabila JBL FLIP5, Bluetooth, PartyBoost, USB C, Powerbank 4800mAh, Rezistenta la apa IPX7, Verde Camuflaj

EP-ul Deraiat este primul lor material în limba română și produsul care cimentează relația pe care trio–ul o are cu Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase și VdV Music Studio, Orkid găsindu-și mood-ul și sound-ul ideal în această formulă de studio. Alături de cei 2, Orkid va lansa al 4-lea material discografic în toamna acestui an, LP-ul In the Light We Are Safe.

În cei 5 ani de existență au susținut peste 100 de concerte, au cântat în deschiderea unor formații care le-au marcat existența încă de mici: Mogwai (Scoția), Death in Vegas (Anglia), Mono (Japonia), The Underground Youth (Anglia), dar și a celor mai populare formații autohtone – Vița de Vie, Șuie Paparude, Coma, Emil etc. Au apărut într-un show televizat la TVR1 – Starea Nației, 2019 – și în zeci de emisiuni radio – Radio Guerrilla, Tananana, Gold FM, Rock FM etc.

Pentru că doi dintre orci vin din zona producțiilor vizuale, Vlad este de formare scenarist și regizor de film, iar Radu este animator și artist grafic, Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.

TRENDING – Cei de la System Of A Down s-au certat ca chiorii în timpul înregistrărilor albumului Toxicity

Orkid sunt:
Vlad Ilicevici: chitare, synthuri, voce
Radu Pop: percuție, synthuri
Mihnea Dumitrescu: bassBandcamp: https://orkid4.bandcamp.com
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCNmnwzOTC4AqeQtDgbdBlew
Facebook:
Instagram: https://www.instagram.com/orkid_band/

Second Wave este un duo de rock alternativ cu influențe de post-rock, ambient și shoegaze, format din Daniel Antohi (Voce, chitară) și Radu Dorobanțu (tobe). Trupa a debutat la sfârșitul anului 2016, de atunci lansând single-uri ce s-au bucurat de un feedback pozitiv și au fost difuzate la radiouri precum Radio Guerrilla și Tananana.
Dupa o pauza de un an, cei 2 revin in 2019 cu primul material discografic, EP-ul Every Quiet Ocean.
Facebook: www.facebook.com/wearesecondwave
Instagram: www.instagram.com/wearesecondwave
YouTube: www.youtube.com/wearesecondwave

Orkid și Second Wave sunt două dintre formațiile care au fondat comunitatea de trupe indie Stray Lights din care mai fac parte: Greetings Sugar, Baby Elvis, DayDay, The Different Class, Zammorian, DorMărunt și Astro Generale.

Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru EXTERIOR.
(*) Accesul este permis pentru:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE)
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.
– pentru persoanele cu vârsta de până la 6 ani nu este nevoie de test.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

Lasă un răspuns