Vezi cum toboșarul Slipknot, Jay Weinberg discută despre audiția sa

Vezi cum toboșarul Slipknot, Jay Weinberg vorbește despre intrarea sa în trupă

Jay Weinberg este bateristul trupei Slipknot din anul 2014, dar într-un nou mini documentar despre implicarea s-a in grup, recunoște că realitatea situației este „încă total nebună” pentru el.

Am 14 ani și încă nu pusesem mâna pe un baț de tobe. La 23 de ani, mi se cere să cânt cu trupa preferată”. Așa descrie bateristul procesul prin care urca la bordul trenului cu cei 9 din Iowa, în documentarul produs de SJC Custom Drums. El intra în detalii cu privire la modul în care părinții săi, inclusiv tatăl său, bateristul lui Bruce Springsteen, Max Weinberg, i-a insuflat dragostea și pasiunea pentru muzica, lui și surorii sale. Weinberg dezvăluie secretul batutului la tobe astfel „de parcă ți-ar datora bani.”

Creierul si Mintea Universului - Dumitru Constantin Dulcan
Creierul si Mintea Universului – Dumitru Constantin Dulcan – 60  Lei

Amintindu-și de momentul în care tatăl său l-a dus la un concert Slipknot în 2001, Jay spune că și-a dat seama că metalul îi va defini viața ca fan și ca muzician. Tânărul toboșar a intrat în culise și a cunoscut membrii trupei, începând o prietenie care a dus într-un final la intrarea sa în grup.

Ani mai târziu, un apel al managerului său l-a lasat pe Jay confuz, deoarece i s-a spus să vină la Los Angeles și să aibe încredere în oportunitatea ce i se va ivi. El a fost dus într-o cameră cu un set de tobe și apoi i-a spus: „Slpknot și se va alătura în 20 de minute.” la care el a spus „Da, minunat.” și memoria musculară a lucrat singură. După audiție, băieții i-au spus lui Jay: „Bine omule, dacă vrei jobul ăsta, e al tău.” iar restul e istorie.

TRENDING – Snot: tragica poveste a unei trupe care ar fi putut deveni imensă

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

Lasă un răspuns