eneba.com
Nightlosers live la Quantic

Nightlosers live la Quantic

* Evenimentul se organizează respectând toate normele în vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anunțate și completate pe masură ce se vor anunța public.
🔻Nightlosers live la Quantic🔺
📅 Vineri, 9 iulie/ acces public 19:00

🎫Bilete:
– 55 lei – acces general – presale – până pe 8.07.2021 inclusiv -> https://bit.ly/2U5f8ll
– 70 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 9.07.2021 la intrare

Ceas de mana barbatesc, NaviForce, Digital/Analog, Mecanism Quartz Seiko Japonez, Cronometru, Calendar, Elegant, Business, Maro-Coffe
Ceas de mana barbatesc, NaviForce, Digital/Analog, Mecanism Quartz Seiko Japonez, Cronometru, Calendar, Elegant, Business, Maro-Coffe – 9300 Lei

De prin ’94 încoa’ Nightlosers a pus „blues-ul ardelenesc” pe tabelul genurilor muzicale. Acordurile serioase ale Blues-ului american au fost piperate cu intervenții etno romane, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de țărănoi bețivi au ajuns întîmplător pe o scenă.
Deși au fost pe scena festivalurilor din mai toate ariile, din Europa dar și în orașe din SUA și Canada, nu uită pe unde au mai fost și in data de 9 iulie revin pe scena Quantic, să ne descrețească și nouă „fruncea” cu spiritul lor umoristic cu tot, pentru că vorba aia, cine nu chicotește la „Dragostea-i ca și o râie”?

Dați like aici:
facebook – Nightlosers/ –https://www.facebook.com/Nightlosers/
Ascultați aici:
Piesa „Bețivan Ratat” – https://youtu.be/IeShEoCb9B0
Discografie:
Sitting on the top of the world (1994) – caseta – în curând re-editat pe cd
Plum Brandy Blues (1998) – CD
Rhythm & Bulz (2004) – CD
Cinste Lor (2013) – CD

Ce vorbește lumea despre ei:
‘The blues playing was superb, the singing completely authentic: these guys knew what they were doing.’ (Keith Shadwick, The Independent UK)

TRENDING – Snot: tragica poveste a unei trupe care ar fi putut deveni imensă

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

eneba.com

Lasă un răspuns