Limp Bizkit are înregistrate 35 de melodii instrumentale pentru albumul Disco Elephants

Limp Bizkit are înregistrate 35 de melodii instrumentale pentru albumul Disco Elephants

Unul dintre misterele din ultimul deceniu a fost când sau dacă Limp Bizkit va lansa vreodată albumul Stampede of the Disco Elephants și chitaristul Wes Borland a oferit ceva informații despre progresul înregistrărilor la Drinks With Johnny podcast.

Ca aducere aminte, au apărut vești despre album undeva în 2012 de fapt, în timp ce trupa s-a alăturat producătorului Ross Robinson. În 2013, grupul a lansat single-ul „Ready to Go” și „Endless Slaughter„, dar albumul nu a fost niciodată lansat.

Sampanie Henriot Blanc De Blancs , 12%, 0.75l
Sampanie Henriot Blanc De Blancs , 12%, 0.75l – 14299 Lei

Vorbind cu gazda Drinks With Johnny, Johnny Christ de la Avenged Sevenfold Boland a declarat: „Probabil în ultimii 10 ani, am fost în studio pentru a încerca sa completăm albumul, vreau sa spun că am fost în multe studiouri diferite. Am lucrat la chestii dar Fred Durst a fost cumva tot timpul nemulțumit.”

El a continuat: „Probabil avem 35 de melodii instrumentale, iar el trăgea vocile și după le stergea – termina vocile și dupa pleca și striga – Fuck This. Deci cred că acum se poate să fie momentul în care în sfârșit va termina vocile și chiar și albumul. Deci să ținem degetele încrucișate.”

TRENDING – Cei de la System Of A Down s-au certat ca chiorii în timpul înregistrărilor albumului Toxicity

Vezi podcastul mai jos:

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

2 gânduri despre “Limp Bizkit are înregistrate 35 de melodii instrumentale pentru albumul Disco Elephants

Lasă un răspuns