eneba.com
Limp Bizkit are înregistrate 35 de melodii instrumentale pentru albumul Disco Elephants

Limp Bizkit are înregistrate 35 de melodii instrumentale pentru albumul Disco Elephants

Unul dintre misterele din ultimul deceniu a fost când sau dacă Limp Bizkit va lansa vreodată albumul Stampede of the Disco Elephants și chitaristul Wes Borland a oferit ceva informații despre progresul înregistrărilor la Drinks With Johnny podcast.

Ca aducere aminte, au apărut vești despre album undeva în 2012 de fapt, în timp ce trupa s-a alăturat producătorului Ross Robinson. În 2013, grupul a lansat single-ul „Ready to Go” și „Endless Slaughter„, dar albumul nu a fost niciodată lansat.

Sampanie Henriot Blanc De Blancs , 12%, 0.75l
Sampanie Henriot Blanc De Blancs , 12%, 0.75l – 14299 Lei

Vorbind cu gazda Drinks With Johnny, Johnny Christ de la Avenged Sevenfold Boland a declarat: „Probabil în ultimii 10 ani, am fost în studio pentru a încerca sa completăm albumul, vreau sa spun că am fost în multe studiouri diferite. Am lucrat la chestii dar Fred Durst a fost cumva tot timpul nemulțumit.”

El a continuat: „Probabil avem 35 de melodii instrumentale, iar el trăgea vocile și după le stergea – termina vocile și dupa pleca și striga – Fuck This. Deci cred că acum se poate să fie momentul în care în sfârșit va termina vocile și chiar și albumul. Deci să ținem degetele încrucișate.”

TRENDING – Cei de la System Of A Down s-au certat ca chiorii în timpul înregistrărilor albumului Toxicity

Vezi podcastul mai jos:

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

eneba.com