Tom DeLonge îl susține pe Mark Hoppus ăn lupta sa cu cancerul #WeHaveHisBack

Tom DeLonge îl susține pe Mark Hoppus în lupta sa cu cancerul #WeHaveHisBack

Cu ultimele știri despre basistul Blink-182, Mark Hoppus că luptă cu o formă de cancer și primește tratament pentru asta, comunitatea muzicală și-a exprimat sprijinul pentru muzician. Printre cei care au comentat pe rețelele de socializare s-a aflat și colegul de trupă, ce a fost dat afară de Hoppus, Tom DeLonge, care a împărtășit câteva cuvinte de încurajare pentru basist.

„Și eu știam despre diagnostul lui Mark Hoppus de ceva vreme. Și pentru a adăuga câteva cuvinte celor declarate de el mai devreme, aș dori să spun că este foarte puternic, un super-om care trece prin aceaste dificultăți cu inima larg deschisă.” a declarat DeLonge lângă un emoji cu un pumn și hashtagul #WeHaveHisBack.

Fanii au început să speculeze despre starea de sănătate a lui Hoppus după ce acesta a postat un story pe Instagram, care îl arăta într-un salon pentru tratamentul cancerului. Loudwire a reușit ulterior să confirme trista veste.

Declarația emistă de Hoppus suna așa: „În ultimele luni am fost supus procesului de chimioterapie pentru cancer. Am cancer. E de rahat și mi-e frică iar în același timp sunt binecuvântat cu medici incredibili, familie și prieteni care mă ajută să trec prin această situație. Încă mai am luni de tratament de efectuat dar încerc să rămân pozitiv. Abia astept să bat această boală și să ne revedem cu toții la concert în viitorul apropiat, sperăm. Va iubesc pe toți.”

TRENDING – Snot: tragica poveste a unei trupe care ar fi putut deveni imensă

În plus, pe lângă DeLonge, o serie de muzicien și-au exprimat sprijinul față de artist. Vezi mai jos postările.

Cone McCaslin (Sum 41)

Noodles (The Offspring)

Taking Back Sunday

Ben Kowalewicz (Billy Talent)

Wolf Van Halen (Mammoth WVH)

Jimmy Eat World

Download Festival

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

eneba.com

Lasă un răspuns