Mark Hoppus de la Blink-182 diagnosticat cu cancer

Mark Hoppus de la Blink-182 diagnosticat cu cancer

Mark Hoppus, de la Blink-182 a anunțat că poartă o luptă cu cancerul.

Lowdwire a confirmat știrea printr-un reprezentant al formației. Vezi mai jos declarația basistului, pe care a distribuit-o prin intermediul Instagram.

„În ultimele luni am fost supus procesului de chimioterapie pentru cancer. Am cancer. E de rahat și mi-e frică iar în același timp sunt binecuvântat cu medici incredibili, familie și prieteni care mă ajută să trec prin această situație. Încă mai am luni de tratament de efectuat dar încerc să rămân pozitiv. Abia astept să bat această boală și să ne revedem cu toții la concert în viitorul apropiat, sperăm. Va iubesc pe toți.”

Știrea vine după un story Instagram pe care Hoppus l-a postat-o și l-a șters pe 23 iulie.

Fanii au devenit inițial îngrijorați de sănătatea lui Hoppus, atunci când basistul/ vocalistul a distribuit o fotografie din spital. Hoppus era pe un scaun de perfuzie, aparent cu un IV în braț, în timp ce se agăța de o pernă, o pătură și un controller Playstation.

„Da bună ziua! Un tratament împotriva cancerului vă rog.” scria în Story. Fanii au subliniat că Hoppus parea să nu mai abe păr și nici sprâncene.

TRENDING – Cine a fost cu adevărat Freddie Mercury?

Să îi urăm legendei Blink-182 o recuperare rapidă. Fanii pot trimite urările pe Twitter și Instagram.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

Lasă un răspuns