CELELALTE CUVINTE – Avanpremiera noului album la Quantic

CELELALTE CUVINTE – Avanpremiera noului album la Quantic

🔻 CELELALTE CUVINTE – Avanpremiera noului album🔺
📅 Duminică, 27 iunie / acces public 18:00

📜 Program eveniment:
➡️ Acces public 18:00 ⏰
▶️ 19:00 -> CELELALTE CUVINTE

🎫Bilete:
– 70 lei – acces general – presale – până pe 26.06.2021 inclusiv -> https://bit.ly/3ymgXdt
– 80 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 27.06.2021 la intrare

Clepsidra, noua piesă Celelalte Cuvinte, în premieră la Quantic
e atâta leac pentru-atâta chin / într-atâta gol tot atâta plin
e atâta har într-atâta hău / tot atâta bine-ntr-atâta rău
desprinde-mă / cuprinde-mă / alungă-mă
primeşte-mă / deşteaptă-mă / îndreaptă-mă
aşteaptă-mă / opreşte-mă

Arta de a spune „NU!” cu constiinta impacata, Jesper Juul
Arta de a spune „NU!” cu constiinta impacata, Jesper Juul – 1337 Lei

Clepsidra fară nisip, cea mai recentă piesă semnată Celelalte Cuvinte, se va auzi pentru prima oara live, în fața publicului bucureștean, la concertul de la Quantic, din data de 27 iunie. Piesa face parte din mult așteptatul album nou Celelalte Cuvinte, ce va fi lansat la finalul acestui an.
“Ne-a fost foarte dor să cântăm, să ne revedem cu voi, publicul, să împărtășim cu voi dragostea pentru muzică. Pentru primul eveniment live din 2021, am pregătit cu emoție o piesă nouă, foarte dragă nouă, la care lucrăm de mult timp.”, spune Calin Pop.

Concertul de la Quantic va avea două părți: prima va conține și avanpremiera noului album Celelalte Cuvinte, iar a doua va fi alcătuită din piese mai vechi. Trupa așteaptă să își reîntâlneasca fanii din București la un concert de peste două ore, la club Quantic, în data de 27 iunie.

TRENDING – Celelalte Cuvinte || M.S Live in Club Quantic Bucuresti – Galerie Foto-Video

❗Reguli de participare la eveniment ❗

participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru EXTERIOR.
(*) Accesul este permis pentru:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE),

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.
– pentru persoanele cu vârsta de până la 6 ani nu este nevoie de test.
*** Dacă ați achiziționat bilet și nu indepliniți niciuna din condițiile de participare de mai sus, vă rugăm să vă adresați printr-un e-mail celor de la iabilet pentru refund la contact@iabilet.ro .

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

eneba.com

Lasă un răspuns