Trupa Negative CORE Project își schimbă componența

Trupa Negative CORE Project își schimbă componența

O fi simbolul trupei de vina sau eclipsele propriu-zise care schimba chakrele la Negative CORE Project – sau faptul ca avem material aproape gata pentru un nou album; ideea e ca suntem pe punctul de a incepe repetitii cu doi oameni noi in formula proiectului, si anume Calin NICOLAU – ghitarist la Rancorum (Bucuresti, RO) si la Apa Simbetii (Bucuresti, RO) si Cristi TRIFU – bassist la Apa Simbetii si el. Le dorim perseverenta si scuze in avans pentru dezastrul la cap ce va urma.

SSD Extern Seagate Expansion 500GB, USB 3.0, Negru
SSD Extern Seagate Expansion 500GB, USB 3.0, Negru

Asadar ne-am despartit din nou drumul de Tudor, Alexei dar si de Mishan. Pace lor si toate cele bune, in toti anii astia s-au strans mai multe amintiri placute decat nasoale!

TRENDING – Metallica nu a vrut să arate scena în care i se oferea 1 milion de dolari lui Robert Trujilo în filmul Kind Of Monster

Se va relua munca in speranta ca anul asta vom putea avea totul gata si ca ne vom putea prezenta intr-o formula completa si functionala pe scena. Ca sa starnim un pic curiozitatea, avem in lucru un LP care deocamdata are 9 bucati, cam o ora de muzica, diferita fata de ultimul material « The Perky Pet EP », moderna si apasatoare, intr-un stil inconfundabil NCP.

Pana atunci va lasam un extras – NACHO FRIEND in varianta Demo de pe urmatorul material:

Grija la cap!

Facebook: https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO
Instagram: https://www.instagram.com/negative_core_project
BandCamp: https://negativecoreproject.bandcamp.com
SoundCloud: https://soundcloud.com/negativecoreproject

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

dynutrition.ro

Lasă un răspuns