THE "O" - Live @ The PUB Universitatii

THE „O” – Live @ The PUB Universitatii

Una din noile apariții pe scena rock românească este trupa The ’O’.

Ce caracterizează cel mai bine această trupă este originalitatea pieselor, sunetul fresh și vocea puternică. Muzica The ‘O’ conține multe influențe muzicale, unde acapella își are locul lângă rock și bossa nova, funk sau disco. Pe scurt, stilul este un fusion, presărat de multe ritmuri neașteptate. Fiecare membru al trupei este un personaj plin de culoare, care te invită să guști muzica alături de el, într-un concert mult așteptat. În prezent, The ‘O’ lucrează la noi materiale video și audio. Stay tuned!

Ceas pentru Barbati Fossil Coachman CH2565
Ceas pentru Barbati Fossil Coachman CH2565

Pe 27 iunie te invităm la un concert full electric, pe scena The Pub, să îi cunoști pe cei 5 baieti care te vor ajuta să îți construiești singur povestea!

The ‘O’ înseamnă:
Renan Santos – chitară
Theodor Rusu – voce, clapă, percuție
Antonio Tudosie – chitară
Alexandru Blană – bass (invitat special)
Alexandru Nănuț – tobe

Facebook: https://www.facebook.com/the.o.officialpage
Instagram: https://www.instagram.com/the.o.officialpage/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCa53JYDAAR6HqCyKcloOi3AShow starts: 20.30

Suport artist: 40 leiAccesul la concert se face doar pe baza de rezervare la 0728843782 sau www.the-pub.roRespectam normele in vigoare, va rugam si pe dumneavoastra sa o faceti.Pe perioada deplasarilor in spatiile comune puratrea mastii de protectie este obligatorie.

TRENDING – Clown de la SLIPKNOT despre următorul album: „Corey Taylor este la un nivel pe care nu l-am mai vazut niciodată!”

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

eneba.com

Lasă un răspuns