DAVE CHAPPELLE s-a alăturat celor de la FOO FIGHTERS pe scenă pentru a interpreta piesa 'Creep' de la RADIOHEAD

DAVE CHAPPELLE s-a alăturat celor de la FOO FIGHTERS pe scenă pentru a interpreta piesa ‘Creep’ de la RADIOHEAD

Comediantul Dave Chappelle s-a alăturat celor de la Foo Fighters pe scenă la Madison Square Garen în New York City pentru a interpreta cu cover după piesa „Creep” a celor de la RADIOHEAD. Evenimentul a fost cel de-al doilea după încălzirea facută cu show-ul de Canyon Club în Agoura Hills, California de pe 15 iunie.

Husa Hibrida Antisoc Forcell Armour pentru Samsung Galaxy A10s (A107), Negru
Husa Hibrida Antisoc Forcell Armour pentru Samsung Galaxy A10s (A107), Negru – 4100 Lei

Chappelle care se afla în New York City pentru a-și prezenta noul documentar „Dave Chappelle: This Time This Place” la Tribeca Festival, a interpretat anterior piesa „Creep” de-a lungul anilor inclusiv cu Bradley Cooper, Lenny Kravitz și cu John Mayer.

Unul din momentele importante ale concertului FOO FIGHTERS de la Madison Square Garden a fost acela când toboșarul Taylor Hawkins, a făcut schimb de locuri cu Dave Grohl pentru piesa Queen Somebody To Love„.

TRENDING – Cei de la System Of A Down s-au certat ca chiorii în timpul înregistrărilor albumului Toxicity

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

2 gânduri despre “DAVE CHAPPELLE s-a alăturat celor de la FOO FIGHTERS pe scenă pentru a interpreta piesa ‘Creep’ de la RADIOHEAD

Lasă un răspuns