Phoenix - Fie să Renască 30 Iunie Club Quantic, Bucuresti

Phoenix – Fie să Renască 30 Iunie Club Quantic, Bucuresti

Concertul se amâna pentru data de 30 iunie 2021

Biletele raman valabile, iar cei care doresc rambursarea biletelor pot trimite mail la bilete@ambilet.ro si vor primi banii inapoi in cont.

Daca intampinati probleme puteti sa ne scrieti la adresa de mail : SunAndSandEvents@yahoo.com❗ Reguli de participare la eveniment ❗

Lichior UNICUM BITTER ZWACK 40%, 0.7L
Lichior UNICUM BITTER ZWACK 40%, 0.7L

Participarea la activitățile culturale, artistice și de divertisment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității).

* Sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate.

** Dacă ați achiziționat bilet și nu indepliniți niciuna din condițiile de participare de mai sus, vă rugăm să vă adresați printr-un e-mail celor de la AmBilet.ro pentru refund la contact@ambilet.ro

TRENDING – Trupa FIRMA a lansat piesa „Perdea de Fum”

***Mesajul pentru retur bilete trebuie sa fie trimis de pe emailul folosit la achiziționare și trebuie să conțină numărul comenzi sau codul QR de pe bilet și mesajul „retur pentru că nu mă incadrez in regulile de participare”Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc iar turneul national la cererea publicului continua in mai multe orase. Merge pe aceeași linie si se numește „Fie sa Renască!” , un nume ce are un aer războinic.

Biletele pot fi achizitionate online de aici : https://bit.ly/2OK9H5M

Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare Noii membrii ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock. Piese celebre au fost , sunt si inca vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă ”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.”Mesajul turneului este credința în continuitate: Phoenix și-a câștigat pe deplin drept numele care i-a intuit încă de pe atunci destinul, și renaște cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Să stau într-o zi în sală, să aplaud o tânără formație Phoenix… Fata verde, Mugur de fluier, precum și altele pe care le vom anunța curând, în viitoarele concerte, au fost nu doar muzică ci și simboluri. Ele continuă să existe și să fie puse în valoare de o generație tânără, străină de vremurile noastre, de credințele sau spaimele noastre. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni și prin ei pasărea a dovedit că poate, pentru a câta oară?, să renască. Iar zborul ei, de fapt, e mai frumos decât oricând…” (Nicu Covaci)

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

Lasă un răspuns