Serj Tankian de la System Of A Down va lansa un concert interpretat la pian la sfârșitul săptămânii

Serj Tankian de la System Of A Down va lansa un concert interpretat la pian la sfârșitul săptămânii

Serj Tankian de la System Of A Down urmează să lanseze un concert interpretat la pian vineri.

Lansarea de 24 de minute se intitulează ‘Disarming Time – A Modern Piano Concerto’ și a fost scrisă în limpul lockdown-ului.

Gin Whitley Neill Quince, 43%, 0.7l
Gin Whitley Neill Quince, 43%, 0.7l

Distribuind un teaser pe rețelele de socializare, Tankian a declarat: “Sunt incredibil de încântat să împărtășesc această lucrare unică pe care am creat-o în timpul lockdown-ului Covid. M-am provocat să adun numeroase idei distincte într-un lung concert de 24 de minute interpretat la pian, Iată un mic teaser. Compoziția completă și videoclipul oficial vor fi lansate vineri.”

TRENDING – Cine a fost cu adevărat Freddie Mercury?

Tankian a discutat anterior despre acest concert cu Revolver: “În mod creativ, am avut întotdeauna acest tip de vibrație, un timp de Zappa-y vibe, în care chiar și concertul la pian de 24 de minute avea în esență diferite piese care se legau, care nu aveau o relație preexistentă dar l-au făcut să funcționeze.”

Disarming Time’ nu este prima lansare solo a artistului din 2021. în martie, el a lansat EP-ul intitulat ‘Elasticity’ și care conține 5 piese.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

lensa.ro

Lasă un răspuns