Un auto-portret a lui Kurt Cobain s-a vândut cu $281,000 la o licitație

Un auto-portret a lui Kurt Cobain s-a vândut cu $281,000 la o licitație

Un auto-portret a lui Kurt Cobain s-a vândut cu peste un sfert de milion de dolari in cadrul unei licitații.

Desenul realizat în pix negru la TNT Music Centre în Singapore de către carismaticul frontman al trupei NIRVANA, îl infățisează pe acesta cântând la chitară și este semnat „Kurdt Kobain Rock Star” iar langă scrie „I don’t know how to play and I don’t give a hoot!” în traducere „Nu știu să cânt la chitară și nu dau doi bani pe asta!„. Cobain i-a dăruit desenul lui Jacque Chong, un fotograf freelancer care a lucrat cu Cobain în timpul turneului ce promova albumul „Nevermind” în Singapore în 1992.

Tequila Patron Anejo, 40%, 0.7l

Tequila Patron Anejo, 40%, 0.7l

Estimarea inițială a desenului, care a fost vândut în acest weekend de către Julien’s Auctions, a fost între $10,000 și $20,000. Cu toate acestea, a ajuns la $281,250 după 21 de oferte.

Trupa NIRVANA a fost indusă în Rock And Roll Hall Of Fame pe 10 aprilie 2014 – la doar cinci zile dupa a 20-a comemorare de la moartea lui Cobain.

TRENDING – Clown de la SLIPKNOT despre următorul album: „Corey Taylor este la un nivel pe care nu l-am mai vazut niciodată!”

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media Cele mai bune prețuri!

Lasă un răspuns