KEMPES acustic ÎN PREMIERĂ la Quantic București

KEMPES acustic ÎN PREMIERĂ la Quantic București

🔻 KEMPES acustic ÎN PREMIERĂ 🔺
📅 Sâmbătă, 26 iunie / acces public 19:00

📜 Program eveniment:
➡️ Acces public 19:00 ⏰
▶️ 20:30 -> KEMPES acustic
======================

🎫 Bilete:
– 65 lei – acces general – presale – până pe 25.06.2021 inclusiv -> https://bit.ly/3wAF0DO
– 80 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 26.06.2021 la intrare
================================

Controller Joystick telefon gamepad Dualshock, vibratii, lumini, Android, IPEGA PG-9099, Wireless, Negru

Controller Joystick telefon gamepad Dualshock, vibratii, lumini, Android, IPEGA PG-9099, Wireless, Negru13080 Lei

“Mi-ați fost în gând, nu v-am uitat
Dorul de voi m-a năpădit
Și iată că v-am regăsit”

Și noi si ei am visat la Regăsire, iată că în sfârșit se întâmplă. După această pauză prea lungă, trupa heavy metal KEMPES vine cu o abordare live acustic pe scena Quantic. Ovidiu Ioncu “KEMPES”, vocea etalon a rockului românesc, fondatorul trupei Kempes vă invită pe data de 26 iunie 2021 la un concert acustic în PREMIERĂ.

De la vârsta 15 ani a început cariera în muzică, atunci când a și avut prima trupă, a urmat cursurile la Liceul de Muzică. În perioada 1989-2003 a contribuit definitiv la creșterea și succesul trupei Cargo în rolul de vocalist, rol care l-a făcut să câștige recunoașterea publicului. Vocea sa puternică și pasiunea nestinsă pentru muzica rock au făcut posibilă nașterea trupei Kempes în 2013 și lansarea primul album “Regăsire” în 2015.

Alte evenimente – Toulouse Lautrec • Backyard Season 2021 în Expirat

După toate experiențele neașteptate și încercările la care a fost supus de-a lungul vieții, Kempes, un simbol al muzicii rock, ne demonstrează continuu că respiră rock, că trăiește pentru scenă și pentru public.

❗Reguli de participare la eveniment ❗
Participarea la activitățile culturale, artistice și de divertisment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității).
* Sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate.
** Pentru persoanele cu vârsta de până la 16 ani nu este nevoie de test.
*** Dacă ați achiziționat bilet și nu indepliniți niciuna din condițiile de participare de mai sus, vă rugăm să vă adresați printr-un e-mail celor de la iabilet pentru refund la contact@iabilet.ro .

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media Cele mai bune prețuri!

babyliss-romania.ro

Lasă un răspuns