Reverse The Moment lansează “What It Takes”

Reverse The Moment lansează “What It Takes”

Trupa orădeană de metalcore Reverse The Moment a lansat noul single, intitulat “What It Takes”. Însoțită de un videoclip, piesa face parte din primul album full lenght “The Victim” ce urmează sa fie lansat în viitorul apropiat. Albumul este mixat și masterizat de catre Radu Constantinescu de la “Snuff Mixtudio”.

TRENDING – Trupa Black Veil Brides lansează clipul pentru piesa „Fields of Bone”

În scurt timp , formația orădeană pregătește un video “making of” al videoclipului. Materialele trupei pot fi găsite pe Facebook, Youtube, Instagram, Spotify.

Dosarele criminalilor in serie. Paul Simpson

Dosarele criminalilor in serie. Paul Simpson

Reverse The Moment s-a înființat în anul 2016 la Oradea și înseamna Bogdan Hasas (chitara ritm si voce principala), Denis Olar (chitara lead), Gabor Makra (bas si backing vocal) și Edmond Kulcsar (tobe si backing vocals).

De-a lungul timpului trupa a susţinut concerte alături de nume precum Infected Rain, Days Of Confusion, Dirty Shirt. În cei aproape cinci ani de activitate, formaţia a încercat să-și formeze un fan base și să susțină cât mai multe concerte, bucurându-se ulterior de răspunsul pozitiv din partea fanilor

https://www.facebook.com/reversethemoment/

https://www.instagram.com/reversethemoment/

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Un gând despre “Reverse The Moment lansează “What It Takes”

Lasă un răspuns