Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu at Gradina Urbană

Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu at Gradina Urbană

Gradina Urbană va găzdui un eveniment cu muzică interbelică și cântece de mahala!Joi, pe 17 Iunie, vă așteptăm la un concert de vară, susținut de Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu.

🌻Corina Sîrghi – Voce
🌻Shaun Williams – Acordeon
🌻Marian Șerban – Țambal
🌻Marian Mirea – Vioara
🌻Cristian Mirea – Contrabas

Router wireless TP-Link Archer C80, AC1900, Full Gigabit, Dual Band, MU-MIMO, Wi-Fi Wave2

Router wireless TP-Link Archer C80, AC1900, Full Gigabit, Dual Band, MU-MIMO, Wi-Fi Wave2

Corina Sîrghi, alături de taraful tradițional – în totalitate acustic – condus de Shaun Williams (aka Jean Americanu) prezintă atmosfera seducătoare a saloanelor din Bucureștiul anilor ’30, efervescența petrecerilor de ,,bloc-mahala” din anii ’90 printr-o suită de romanțe pasionale, tangouri senzuale, dansuri lăutărești și clasicele manele.

🤝 Eveniment în parteneriat cu Carlsberg, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica

🌻Joi | 17 Iunie | Greet: 19:00
🌻Strada Batiștei nr. 14 (în spatele hotelului InterContinental)
🌻Bilet: 50 Ron (primele 50 locuri) | 70 Ron Acces general
🌻Rezervări: 0762733224

TRENDING – Cine a fost cu adevărat Freddie Mercury?

😷 Avem rugămintea să luați în considerare că 𝘁𝗲𝗿𝗮𝘀𝗮 𝘀𝗲 𝘃𝗮 𝗶𝗻𝗰𝗵𝗶𝗱𝗲 la ora 00:00.
❗❗❗#Informatii☑❗❗❗
❗ Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
❗ Mesele sunt de 4-6 persoane. În cazul în care se face o achiziție de 2 bilete, exista posibilitatea să împărțiți masa cu alte 2 persoane, la fel și nota de plată.
❗ Achiziția de bilet asigură locul la masă. NU MAI ESTE NEVOIE DE REZERVARE TELEFONICA
❗ Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
❗ Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
❗ Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
❗ Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.ReclameRAPORTEAZĂ ACEASTĂ RECLAMĂ

Lasă un răspuns