SERJ TANKIAN lansează clipul pentru piesa 'How Many Times?'

SERJ TANKIAN lansează clipul pentru piesa ‘How Many Times?’

Vocalistul SYSTEM OF A DOWN, Serj Tankian încheie seria de acompaniamente vizuale pentru recentul lansat EP, „Elasticity” odată cu lansarea videoclipului pentru piesa „How Many Times?” regizat de Roger Kupelian („The Lord Of The Rings”, „X-Men„).

„Este uimitor să lucrez din nou cu bunul meu prieten Roger Kupelian care i-a creat pe cei doi regi din ‘The Lord Of The Rings‘ (The Argonath) și care sunt mărci înregistrare din Noua Zeelanda. De asemenea el a regizat și ‘Honking Antelope’ și ‘Demonstrations Reconstructive’ pentru mine acum doi ani. Sunt foarte entuziasmat să lansez acest clip.”

Casti Audio In Ear Skullcandy Push, True Wireless, Bluetooth, Microfon, Autonomie 16 ore, Gri inchis

Casti Audio In Ear Skullcandy Push, True Wireless, Bluetooth, Microfon, Autonomie 16 ore, Gri inchis

Videoclipurile lansate anterior de pe EP-ul „Elasticity” includ piesele „Your Mom”, „Elasticity”, „Electric Yerevan” și „Rumi”.

Disponibil în toate formatele, inclusiv ediție limitată, vinil cu semnatură „Elasticity” a primit premii pe scară largă. Revista New York Magazine a declarat că „impulsurile rock-and-rolll ale lui Tankian se întroc într-o formă vibrantă și heavy.” Loudwire a numit EP-ul „un exercițiu de excentricitate” iar The Ringer a laudat EP-ul, spunând „că este o gamă completă realizată prin talent”. Tankian este prezent pe coperta acuală a revistei Revolver.

TRENDING – Cine a fost cu adevărat Freddie Mercury?

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

eneba.com

Un gând despre “SERJ TANKIAN lansează clipul pentru piesa ‘How Many Times?’

Lasă un răspuns