Trupa Nonpoint a lansat videoclipul pentru piesa 'Ruthless'

Trupa Nonpoint a lansat videoclipul pentru piesa ‘Ruthless’

Videoclipul pentru piesa “Ruthless” a trupei NONPOINT poate fi vizionat mai jos. Single-ul a fost făcut disponibil prin intermediul propriului label a trupei, 361 Degrees Records LLC și a fost prezentat în acest an pe “Blood And Guts”.

Echipa 361 Degrees Records declară: “Atunci când Elias [vocalistul] a prezentat conceptul label-ului, a fost atăt de brutal, încât sincer nu am stiut dacă piesa va fi interpretată. Acum după ce am terminat totul, ne-am dat seama exact despre conceptul videoclipului și definiția cuvântului ‘Ruthless’. “

PalincaDe Caise Zetea, 50%, 0.7l

PalincaDe Caise Zetea, 50%, 0.7l

Trupa NONPOINT nu a mai făcut niciodată un videoclip asemănător cu acesta, dar putem spune ca directorul Francesca Ludikar a condus totul spre un moment sângeros și către un ritm rapid ca un roller-coaster, în care inima bate frenetic.

TRENDIG – Metallica nu a vrut să arate scena în care i se oferea 1 milion de dolari lui Robert Trujilo în filmul Kind Of Monster

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

maranc.ro

Lasă un răspuns