Jerry Cantrell de la Alice in Chains îpreuna cu Greg Puciato în studioul Foo Fighters

Jerry Cantrell de la Alice in Chains îpreuna cu Greg Puciato în studioul Foo Fighters

Chitaristul Alice in Chains, Jerry Cantrell s-a reunit din nou cu fostul colaborator și frontmanul trupei Dillinger Escape Plan, Greg Puciato potrivit unei postări recente pe Instagram.

Hotul de carti - Markus Zusak

Hotul de carti – Markus Zusak

Cantrell a dat share unei fotografii la începutul acestei săptămâni cu el, Puciato și visual artistul Jesse Draxler, la Studioul Foo Fighters, Studio 606 din San Fernando Valley, Calif. Tori cei trei artiști pozează în fața unui tablou gigant cu Dave Grohl.

A trecut ceva timp de când nu am mai cântat împreună. A fost distractiv în această seara la 606„. A scris Cantrell în postarea sa cu Puciato și Draxler etichetati.

TRENDING – Layne Staley de la Alice in Chains – galerie foto cu artistul de-a lungul anilor

Poți vedea postarea mai jos.

Cantrell și Puciato și-au unit forțele pe scenă în decembrie 2019 la Pico Union Project din Los Angeles, unde Cantrell a interpretat un set solo alături de alte vedete din lumea rock printre care Marilyn Manson și fostul basist al Megadeth/Black Label Society James Lomenzo. Puciato a făcut duet cu Cantrell pe Clasicele Alice in ChainsWould?” și “Down in a Hole.”

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.ReclameRAPORTEAZĂ ACEASTĂ RECLAMĂ

eneba.com

Un gând despre “Jerry Cantrell de la Alice in Chains îpreuna cu Greg Puciato în studioul Foo Fighters

Lasă un răspuns