Trupa Bad Wolves anunță colaborarea cu noul vocalist Daniel "DL" Laskiewicz

Trupa Bad Wolves anunță colaborarea cu noul vocalist Daniel „DL” Laskiewicz

Trupa Bad Wolves trece la nivelul următor după despărțirea de vocalistul Tommy Vext ce s-a întâmplat la începutul acestui an, anunțând că Daniel „DL” Laskiewicz îi va lua locul fostului frontman.

DL este mai bine cunoscut pentru rolul de chitarist pentru Acacia Strain între 2001 și 2013, dar și cu All That Remains, Legion și For the Fallen Dreams. Muzicianul a colaborat de asemenea cu Bad Wolves la albumul N.A.T.I.O.N. din 2019, care a fost începutul relației profesionale.

Vezi mai jos postarea originală prin care Bad Wolves anunță noul vocalist mai jos.

TRENDING – Trupa Staind relansează piesa „It’s Been Awhile Live” ce va apărea pe următorul album live

Tommy Vext și Bad Wolves au luat-o pe căi diferite în luna ianuarie, trupa confirmând că intentionează să continue și împărtășind faptul ca sunt recunoscători pentru contribuția lui Vext. Fanii au speculat inițial că opiniile conservatoare a lui Vext au dus la separarea de trupă, dar vocalistul a fost implicat și într-un proces cu fosta iubită Whitney Johns în luna decembrie a anului trecut.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic