Vince Neil a suținut primul concert de după lockdown - și nu a fost deloc ok

Vince Neil a suținut primul concert de după lockdown – și nu a fost deloc ok

Fanii Motley Crue ar trebui să se simtă recunoscători pentru faptul că turneul împreună cu Def Leppard a fost amânat pentru 2022. Weekendul trecut vocalistul Motley Crue, Vince Neil a susținut primul concert solo de la începutul pandemiei COVID-19 și nuu a fost deloc ok.

Vince Neil a devenit practic un meme, după prestația Motley Crue de la Rock în Rio 2015 și a devenit virală din cauza vocii foarte slabe calitativ a lui Neil. Filmările din recentele concerte solo ale lui Vince Neil au făcut valuri pe internet după ce vocalistul a oferit din nou un show foarte slab. La sfârșitul anului 2019, managerul Motley Crue, Allen Kovac a părut să sugereze că Neil lucrează cu un trainer vocal pentru a reintra în forma, dar un videoclip viral de pe Cameo nu le-a dat fanilor nici un fel de speranță.

Boxa portabila Sony SRS-XB33L, Extra Bass, Efect de lumini, Rezistenta la apa IP67, Bluetooth 5.0, NFC, Autonomie 24 ore, Microfon, USB Type-C, Albastru
Boxa portabila Sony SRS-XB33L, Extra Bass, Efect de lumini, Rezistenta la apa IP67, Bluetooth 5.0, NFC, Autonomie 24 ore, Microfon, USB Type-C, Albastru

Vince Neil și trupa sa au fost headlineri la festivalul Boone River Valley Festival din Iowa având în setlist în mare parte piese cunoscute de la Motley Crue. Trupa lui Neil a deschis show-ul cu “Looks That Kill” înainte de a sări la “Dr. Feelgood,” iar calitatea vocii lui Neil pe “Dr. Feelgood” nu a crescut foarte mult de la Rock in Rio 2015, concertul acesta nefiind chiar punctul forte al vocalistului Crue.

TRENDING – Clown de la SLIPKNOT despre următorul album: „Corey Taylor este la un nivel pe care nu l-am mai vazut niciodată!”

Vezi mai jos clipurile.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

eneba.com

Un gând despre “Vince Neil a suținut primul concert de după lockdown – și nu a fost deloc ok

Lasă un răspuns