Concert Akral Necrosis in Quantic Club. "The Greater Absence", prezentat integral + Slicer

Concert Akral Necrosis in Quantic Club. „The Greater Absence”, prezentat integral + Slicer

Akral Necrosis adera la primul val din sezonul mult asteptat de evenimente live, cu un concert ce va avea loc pe 10 iunie, in gradina de vara a clubului Quantic. Blackerii bucuresteni pregatesc un setlist care cuprinde in intregime ultimul lor album „The Greater Absence”. Invitati speciali: Slicer.Bilete sunt puse in vanzare in reteaua iabilet.ro la pretul de 50 de lei.

Cum sa-ti controlezi furia inainte de a te controla ea pe tine
Cum sa-ti controlezi furia inainte de a te controla ea pe tine

Strict in limita disponibilitatii, acestea vor putea fi achizitionate fizic si la intrarea in zona de concert la pretul de 60 de lei.https://www.iabilet.ro/bilete-concert-akral-necrosis-in…/

Dupa ce in toamna s-a numarat printre ultimele trupe care au mai putut concerta in Bucuresti inainte de reinterzicerea evenimentelor publice, in 2021 Akral Necrosis dezgheata starea de fapt si se intoarce pe scena pentru a oferi fanilor experienta completa a celui mai recent album.”The Greater Absence” este al treilea si cel mai lung material din istoria Akral Necrosis, avand o durata de ascultare de peste o ora.

TRENDING – Cei de la System Of A Down s-au certat ca chiorii în timpul înregistrărilor albumului Toxicity

Slicer este o trupa bucuresteana de blackened punk, aparuta in scena underground inca din 2016. Participand la concerte si festivaluri, atat in tara cat si-n afara si axandu-se pe material propriu, mascatii din Slicer se remarca prin teme lirice horror si piese scurte si agresive, insiprati fiind de trupe precum Midnight, Motorhead sau Venom.https://slicer.bandcamp.com/

Albumul a fost primit cu recenzii foarte favorabile atat in Romania, cat si in strainatate si este considerat de vocea grupului, Octav Necrosis, ca fiind cel mai complex material lansat de trupa pana in momentul de fata, atat muzical, cat si liric.

Joi, 10 iunie, fanii metalului extrem si in special cei ai black-ului sunt asteptati in Quantic Club pentru o seara (pre)destinata sa puna punct marii absente a concertelor live.“The Greater Absence” poate fi ascultat pe toate platformele de streaming sau la urmatorul link: https://youtu.be/n7FV4aM_PME*

Evenimentul se organizează respectând toate normele în vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anunțate și completate pe masură ce se vor anunța public.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic