Video: Crorey Taylor Live at Chattanooga Solo Tour

Video: Corey Taylor Live at Chattanooga, Solo Tour

Frontmanul SLIPKNOT și STONE SOUR, Corey Taylor a perfomat duminică 30 mai la The Signal din Chattanooga, Tennessee ca parte a turneului sau solo „CMFTour 2021„. Taylor și trupa sa au trecut prin piese de pe albumul sau solo „CMFT”, apreciat de critici, dar și prin piese cunoscute de la SLIPKNOT și STONE SOUR plus diverse coveruri. Imaginile din cadrul acestui concert pot fi vizionate mai jos.

Boxe active Audioengine A5+ , Negru
Boxe active Audioengine A5+ , Negru

Suportul pentru „CMFTour 2021” vine din partea trupei de dansuri CHERRY BOMBS condusă de soția lui Taylor, Alicia Taylor.

Taylor a decis să pornească în acest turneu din mai multe motive semnificative și pesonale. Ca întotdeauna se straduiește să ofere un show de neuitat pentru fani, dar la fel de important, recunoște impactul masiv pe care pandemia globală în curs a avut-o asupra muzicii live și echipelor ce suștin toată această industrie. Acesta și-a luat angajamentul ferm de a suștine muzica live și industria din jurul acesteia prin lictitații populare de chitare pe eBay și mai multe emisiuni online. Toate câștigurile s-au dus către Sweet Relief Musicians Fund.

TRENDING – Trupa Staind relansează piesa „It’s Been Awhile Live” ce va apărea pe următorul album live

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic