Trupa Rise Against a lansat piesa "Talking to Ourselves"

Trupa Rise Against a lansat piesa „Talking to Ourselves”

Această lansare este cu adevărat specială pentru cei de la Rise Against, deoarece trupa este aniversată în orașul natal Chicago cu „Rise Against Day” care va avea loc pe data de 4 iunie. Înainte de această dată specială și a lansării viitorului album, trupa a lansat, de asemenea cea mai recentă piesă intitulată „Talking to Ourselves,” ce poate fi ascultată mai jos.

Sampanie Moet & Chandon Brut Imperial, Cutie, 0.75l
Sampanie Moet & Chandon Brut Imperial, Cutie, 0.75l

Ce-l de-al nouălea album al trupei, Nowhere Generation, va fi lansat tot vineri 4 iunie, iar Lori Lightfoot a proclamat această dată „Rise Against Day” în Chicago. The Windy City este locul în care formația a luat naștere în anul 1999 și doi membri încă locuiesc acolo.

Pentru a marca această ocazie, Rise Agains va prelua Reckless Records în Wicker Park la ora 5PM CT printr-o apariție specială în magazin. Cincizeci de fani norocoși care achiziționează o copie a noului album vor avea șansa să prindp setul solo acustic a lui Tim McIlrath în magazin. După concert trupa va semna copiile noului album pentru cei prezenți.

TRENDING – Cei de la System Of A Down s-au certat ca chiorii în timpul înregistrărilor albumului Toxicity

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic