TILL LINDEMANN de la RAMMSTEIN lansează clipul pentru piesa „Ich Hasse Kinder”

TILL LINDEMANN de la RAMMSTEIN lansează clipul pentru piesa „Ich Hasse Kinder”

Vocalistul RAMMSTEIN, Till Lindemann a lansat un nou single solo intitulat „Ich Hasse Kinder” (în traducere „I Hate Kids” – „Urasc copiii„). Videoclipul a fost regisat de către Serghey Gray și poate fi vizionat mai jos.

Calatoria catre sine. Memoriile unui psihiatru - Irvin Yalom
Calatoria catre sine. Memoriile unui psihiatru – Irvin Yalom

La începutul acestei luni Lindemann a lansat videoclipul pentru versiunea orchestrală a single-ului „Lubimiy Gorod„, interpretat în întregime în limba rusă, pentru filmul „Devyatayev”, care a apărut pe 29 aprilie. Tradus ca „Orașul iubit”, balada condusă de pian a fost compusă de Yevgeniy Dolmatovsky (versuri) și Nikita Bogoslovsky iar inetretarea originală a fost a lui Mark Bernes în 1939.

În „Devyatayev„, regizat de către Timur Bekmambetov este vorba despre pilotul sovietic, Mikhail Devyatayev, care a fost capturat de germani în timpul celui de-al doilea razboi mondial. El pune la cale o evadare dintr-un lagăr de concentrare de pe insula Usedom din Marea Baltică, deturnând un avion.

TRENDING – Apocalyptica și Jacoby Shaddix lansează clipul pentru coverul Cream, „White Room”

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

eneba.com

Un gând despre “TILL LINDEMANN de la RAMMSTEIN lansează clipul pentru piesa „Ich Hasse Kinder”

Lasă un răspuns