Mircea Baniciu & BAND live la Quantic

🔻 Mircea Baniciu & BAND live la #Quantic🔺
📅 Sâmbătă, 5 iunie / acces public 19:00

📜 Program eveniment:
➡️ Acces public 19:00 ⏰
▶️ 20:00 -> Mircea Baniciu / Teo Boar / Vlady Cnejevici

🎫Bilete:
– 65 lei – acces general – presale – până pe 04.06.2021 inclusiv -> https://bit.ly/2S1rZ79
– 80 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 05.06.2021 la intrare

Nume rasunătoare pentru muzica românească, cu o experiență de peste 40 de ani și o contribuție incontestabilă pentru scena muzicală românească, Mircea Baniciu, împreună cu Vlady Cnejevici și Teo Boar (membri ai trupelor Pasarea Colibri, Pacifica și Mircea Rusu Band) vin în fața dumneavoastră reuniți sub numele Mircea Baniciu & Band.

Apa de toaleta Versace Eros, Barbati, 100ml
Best price – Apa de toaleta Versace Eros, Barbati, 100ml

Vom retrăi împreună cele mai frumoase amintiri, fredonând versurile cunoscutelor cântece: Andri Popa, Esarfa in dar, Tristeti provinciale, Vara la tara, Intelegere, Vremuri, Cantecul Ceasornicarului, dar și multe altele.

Mircea Baniciu, cântăreț și compozitor român, născut la Timișoara s-a remarcat la începutul anilor ’70 ca solist al formației Phoenix, formație în care, ulterior, revine pentru scurt timp, cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 ani (2002-2007). În 1992 alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici a format celebrul grup Pasarea Colibri, din care a făcut parte timp de 10 ani, cu 5 albume și un DVD lansate pe piață. Din 2007 s-a concentrat pe cariera solo colaborând intens cu Vlady Cnejevici și Teo Boar.

TRENDING – Omul cu Șobolani • Backyard Season at Expirat 2021

* Evenimentul se organizează respectând toate normele în vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anunțate și completate pe masură ce se vor anunța public.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic