Rocanotherworld 2021

„Trebuie pur și simplu să fii foarte foarte flexibil, să curgi și să te aștepți să se întâmple lucruri, în permanență. Pentru că ele se întâmplă.”

– Ioan Dan Niculescu: De 5 ani ne lăsăm purțați într-o mare de emoții colective și vibrăm la unison în aceeași direcție.

Ne-ați demonstrat chiar și atunci când suntem distanțați, reușim să ne ținem sufletele aproape.Dreamers, here we go again on the road together, #curious#different and as always, #forothers.

Vin Rosu Tohani Wine Chocolate Sweet, Dulce, 0.75l
Vin Rosu Tohani Wine Chocolate Sweet, Dulce, 0.75l

Ne vedem între 23 – 27 iunie, de miercuri până duminică, să #rRocanotherworld și în acest an!

5 zile de concerte, dezbateri culturale și multe alte activități pe care le vom anunța pe parcurs.

Programul concertelor:

ZIUA 1: Miercuri – 23.06: Alexu and The Voices Inside • Alex & Fat Penguins • Vița de Vie

ZIUA 2: Joi – 24.06: Stema • Via Dacă • Cred Că Sunt Extraterestru

ZIUA 3: Vineri – 25.06: Rockabella • The Kryptonite Sparks • Coma

ZIUA 4: Sâmbătă – 26.06: Melting Dice • Grimus • Implant pentru refuz

ZIUA 5: Duminică – 27.06: Tourette Roulette • Moon Museum • byron + Muse Quartet

TRENDING – Cine a fost cu adevărat Freddie Mercury?

Continuăm să facem din toate acțiunile noastre un mare bine colectiv. Și în acest an vom fi cu toții alături de artiști și vom sprijini inițiativele caritabile, asumate la fiecare ediție.Am încercat mereu să fim friendly cu natura, iar în acest an vom deveni din ce în ce mai sustenabili, asumându-ne eforturi considerabile pentru a adera la conceptul de „Zero Waste”.

Acest concept deși momentan reprezintă o aspirație, acțiunile noastre vor fi susținute și coordonate prin acțiuni și decizii responsabile, astfel încât, an de an, să atingem din ce în ce mai multe obiective ce aparțin acestui ideal.
După cum știți deja, siguranța tuturor este prioritatea noastră, vom respecta și în acest an reglementările aflate în vigoare.

Și în acest an accesul este unul restrâns, de aceea, biletele și abonamentele sunt într-un număr limitat. Participarea este permisă doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare), persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) precum și rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).Vă vom ține la curent cu toate informațiile și modificările, în cazul în care acestea apar.

Biletele early bird sunt disponibile în număr limitat până pe data de 17 Iunie:
https://rocanotherworld.iabilet.ro/

Let’s #Rocanotherworld!

Supporting partner: Kaufland România
Organisers: Asociația Industrii Creative & Showberry
#becurious#bedifferent#beforothers

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic