Megadeth a incheiat colaborarea cu basistul de lungă durată Davin Ellefson

Megadeth a încheiat colaborarea cu basistul de lungă durată David Ellefson

Megadeth și-a încheiat oficial colaborarea cu basistul de lungă durată David Ellefson. Aceștia au făcut o declarație luni, 24 mai, la două săptămâni după ce a izbucnit o controversă cu privire la implicarea aparentă a lui Elefson într-un scandal sexual online ce era legat de o fată minoră.

“Îi informăm pe fanii noștri că David Elefson nu mai cântă în Megadeth și că ne desparțim oficial de el.” a început mesajul frontmanului Dave Mustaine și grupului. “Nu luăm această decizie cu usurință.”

Tequila Sierra Milenario Anejo, 41.5%, 0.7 l
Tequila Sierra Milenario Anejo, 41.5%, 0.7 l

Megadeth a adăugat: “Deși nu cunoaștem toate detaliile despre ce s-a întâmplat, o relație deja tensionată, ceea ce a fost deja dezvaluită, acum este suficient pentru a face imposibilă colaborarea.”

La începutul acestei luni, mai multe interacțiuni aparent făcute între Ellefson și o femeie prin apeluri video, text și imagini compromițătoare au fost date pe social-media. O persoană de pe Instagram care a susținut ca are detalii despre aceste schimburi – a oferit capturi cu presupusa corespondență dintre Ellefson și femeia în cauză, despre care se presupunea că era minoră atunci când au început să comunice, dar peste 18 ani când au avut apelurile video. Au mai fost dezvaluite și alte presupuse schimburi dintre muzician și presupuși fani minori. Pe 10 mai, Ellefson a și-a recunoscut implicarea în “conversații private și pesonale” care au fost făcute publice și că “interacțiunile apărute au fost scoase din context”. O săptămână mai tarziu, basistul și-a sters contul de Tweetter și setat contul de Instagram pe private mode.

TRENDING – Cine a fost cu adevărat Freddie Mercury?

We are informing our fans that David Ellefson is no longer playing with Megadeth and that we are officially parting ways with him. We do not take this decision lightly.

While we do not know every detail of what occurred, with an already strained relationship, what has already been revealed now is enough to make working together impossible moving forward.

We look forward to seeing our fans on the road this summer, and we cannot wait to share our brand new music with the world. It is almost complete.

Dave Mustaine
Megadeth
May 24th, 2021

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.