MUZICI VECHI cu TIMPURI NOI Live în Quantic București

MUZICI VECHI cu TIMPURI NOI Live în Quantic București

🔻MUZICI VECHI cu TIMPURI NOI 🔺
📅 Marți, 1 iunie / acces public 19:00

📜 Program eveniment:
➡️ Acces public 19:00 ⏰
▶️ 20:00 -> Concert Timpuri Noi

🎫 Bilete:
– 55 lei – acces general – presale – până pe 31.05.2021 inclusiv -> https://bit.ly/3wfU21q
– 70 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 01.06.2021 la intrare

Obiceiuri vechi, Timpuri Noi.

Ușor ușor ne întoarcem la metehnele vechi și mult așteptate. Așadar, la Quantic, deschidem o serie de concerte (sperăm fără întreruperi sau alte restricții) cu cine altcineva decât cu o trupă ultra cunoscută, unul dintre simbolurile rock-ului românesc al ultimelor decenii, TIMPURI NOI.

Încă de la înființarea trupei, Dan Iliescu este parte din spiritul Timpuri Noi, chitaristul, dar și compozitorul celor mai cunoscute hituri: Stere, Tanța, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata. Din 2011 când trupa a suferit o schimbare a componenței, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii, rock cu mesaj puternic, elaborat, intelligent și acid.

Boxe active Horizon Acustico HAV-M1100B, 2.0, 60W, BT, NFC, Optical, Coaxial, AUX, Negru
Boxe active Horizon Acustico HAV-M1100B, 2.0, 60W, BT, NFC, Optical, Coaxial, AUX, Negru

Așadar, fară alte cuvinte care ar fi de prisos, vă invităm la un concert Perfect, vor fi negreșit și : Tanța, Adeline, Stere, Luca, prietenii nostri, ai tuturor.
facebook – https://www.facebook.com/trupaTimpuriNoi/

* Evenimentul se organizează respectând toate normele în vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anunțate și completate pe masură ce se vor anunța public.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Lasă un răspuns