Muse sărbătorește 20 de ani de la lansarea albumului Origin of Symmetry

Muse sărbătorește 20 de ani de la lansarea albumului Origin of Symmetry

Trupa Muse este pregatită să sărbătorească 20 de ani de la lansarea albumului Origin of Symmetry, refăcând materialul și oferind fanilor un album special remixat pentru a marca această ocazie.

Denumit Origin of Symmetry: XX Anniversary RemiXX, setul nu este unul tradițional în care sunt făcute câteva remixuri. Mai degrabă formația a lucrat îndeaproape cu producatorul Rich Costey, refăcând materialul și găsind un sound deschis, dinamic și mai puțin raw. Drept urmare fanii vor asculta o instrumentație mai completă, deoarece anumite piese care au fost lăsate în urma sau dezactivate vor fi prezentate mai bine.

Comunicarea nonviolenta - Marshall B. Rosenberg
Comunicarea nonviolenta – Marshall B. Rosenberg

Un exenplu sunt gruparea de viori pe care trupa le-a taiat la Abbey Road pe piesa “Citizen Erased.” Noua versiune poate fi ascultată pe serviciile de streaming sau pre-comandând a 20-a aniversare a albumului.

TRENDING – Metallica nu a vrut să arate scena în care i se oferea 1 milion de dolari lui Robert Trujilo în filmul Kind Of Monster

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

manukashop.ro