Clown de la SLIPKNOT despre următorul album: "Corey Taylor este la un nivel pe care nu l-am mai vazut niciodată!"

Clown de la SLIPKNOT despre următorul album: „Corey Taylor este la un nivel pe care nu l-am mai vazut niciodată!”

Gazda festivalului Download, Kylie Olsson a stat de vorbă cu precuționistul trupei SLIPKNOT, M. Shawn „Clown” Crahan înainte de prezentarea trupei pentru „Download: Reloaded” de pe 5 iunie și 6 iunie la Sky Arts. Clown a discutat despre starea de lockdown, concertele anterioare de la Download, materiale muzicale noi și multe altele în interviul de mai jos.

Autovindecarea incepe din creier prin forta mintii - Niculina Gheorghita
Autovindecarea incepe din creier prin forta mintii – Niculina Gheorghita

Vorbind despre următorul material SLIPKNOT, Clown a declarat: „Nu pot vorbi decât despre câte melodii am terminat, pentru că sincer nu am cum. Dar îți pot spune doar că sunt foarte fericit, băietii sunt foarte fericiți iar Corey Taylor este la un nivel pe care nu l-am mai vazut niciodată, ceea ce mă face să fiu super entuziasmat.”

„S-a scris muzică grozavă și pe această cale vocalistul meu preferat a cântat aceste melodii.” a continuat el. „Și este prima oară când am intrat în studio cu versurile deja scrise. Și când spun asta, mă refer și la restul instrumentalului. Oricum vom avea timp pentru a proiecta lucrurile pentru fiecare melodie în parte.”

TRENDING – Vezi un cover folk emonţionant după piesa „Snuff” de la Slipknot

Vezi interviul complet cu M. Shawn „Clown” Crahan mai jos.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

6 gânduri despre “Clown de la SLIPKNOT despre următorul album: „Corey Taylor este la un nivel pe care nu l-am mai vazut niciodată!”

Lasă un răspuns