Trupa Twenty One Pilots lansează piesa "Saturday"

Trupa Twenty One Pilots lansează piesa “Saturday”

Twenty One Pilots continuă călătoria către noul album intitulat Scaled and Icy, lansând o nouă piesă care ar trebui să te ducă cu gândul la o mare petrecere. Feeling-ul piesei “Saturday” este construit pe ideea de “ieșeală”, de asta și numele.

Chiar dacă ultimul an a fost orice altceva decât “ieșeală”, cei de la Twenty One Pilots au reușit să surprindă spiritul de a încerca să păstreze distracția de sâmbătă seara, chiar și în anumite perioade grele.

Dincolo de ordine. Alte 12 reguli de viata - Jordan B. Peterson
Dincolo de ordine. Alte 12 reguli de viata – Jordan B. Peterson

Saturday” este a treia piesă care vine de pe albumul Scaled and Icy, după “Choker” și single-ul principal “Shy Away.” Toate cele trei piese sunt disponibile cu precomenzi ale noului album înainte de data de 21 mai.

Alte știri despre Twenty One Pilots are fi că aceștia vor avea un livestream, vineri 21 mai la orele 8PM ET / 5PM PT, coincizând și cu lansarea albumlui. Spectacolul promite un mix de piese clasice dar și cu piese de pe viitorul album.

TRENDING – Cine a fost cu adevărat Freddie Mercury?

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Un gând despre “Trupa Twenty One Pilots lansează piesa “Saturday”

Lasă un răspuns