Membrii SUICIDAL TENDENCIES, PENNYWISE și RANCID se reunesc în proiectul THE CREW

Membrii SUICIDAL TENDENCIES, PENNYWISE și RANCID se reunesc în proiectul THE CREW

Colectivul punk THE CREW a lansat piesa “One Voice“, un imn punk rock despre unitate. Trupa THE CREW este formată din legendarii punk rockeeri Fletcher Dragge și Byron McMackin de la PENNYWISE, Mike Muir de la SUICIDAL TENDENCIES și Tim Armstrong și Matt Freeman de la RANCID.

Rom Bumbu, The Original, 40%, Cutie 0.7l
Rom Bumbu, The Original, 40%, Cutie 0.7l

Single-ul “One Voice” este disponibil pe toate platformele de streaming prin Epitaph Records. Stay Free Recordings va lansa piesa pe un vinil de șapte inci, proiectul Musack, a cărei misiune este să ofere voci copiilor și adolescenților prin muzică, oferind instrumente muzicale și sprijin pentru profesori. Vinilul va prezenta “Once Voice” de la THE CREW pe partea A, în timp ce partea B va conține o altă melodie originală a unei trupe tinere; RIPPY AND THE SILLYETTES este o trupă din rezervatia Navajo care a scris piesa „One in A Million” despre un prieten care a fost ucis.

TRENDING – Metallica nu a vrut să arate scena în care i se oferea 1 milion de dolari lui Robert Trujilo în filmul Kind Of Monster

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

lensa.ro

Lasă un răspuns