Trupa Rage Against The Machine își exprima susținerea pentru poporul palestinian în conflictul cu Israel

Rage Agains The Machine nu dispune deocamdată de o scenă și un microfon pentru a vorbi despre nedreptățile din lume, dar au rețelele sociale și cu această ocazie le folosesc pentru a-și exprima sprijinul pentru poporul palestinian în conflictul continuu cu Israel.

Aparat de tuns barba Japanese Steel Beard Trimmer T890E BaByliss
Aparat de tuns barba Japanese Steel Beard Trimmer T890E BaByliss

Confruntarea armată dintre armata israeliană și militanții palestinieni din Gaza a escaladat recennt, prin lansarea de rachete în zone civile. Conform New York Times, peste 1000 de rachete au fost lansate din Gaza până miercuri sera după ce violențele au izbucnit luni 10 mai.

Vorbind despre violențele în curs, trupa a declarat pe twitter: “Violențele și atrocitățile la care asistăm în șeicul Jarrah complexul Al Aqsa și Gaza sunt o continuare a deceniilor de apartheid brutal și ocupație violentă a Palestinei de catre Israel. Susținem poporul palestinian pentru rezistența față de aceste terori coloniste în toate formele ei. #EliberatiPalestina”

TRENDING – Cele mai bune albume ale anului 2000 şi muzica ce ne-a schimbat viziunea şi poate viaţa

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.ReclameRAPORTEAZĂ ACEASTĂ RECLAMĂ

Lasă un răspuns