Myles Kennedy interpretează un cover dupa piesa "The Mob Rules" de la Black Sabbath la o chitară slide - contemporary-establishment

Myles Kennedy interpretează un cover dupa piesa „The Mob Rules” de la Black Sabbath la o chitară slide

Myles Kennedy a lansat un cover după piesa „The Mob Rules” de la Black Sabbath într-un mod pe care cu siguranță nu l-ai mai auzit până acum, cu excepția cazului în care l-ai fi interpretat tu în mod propriu.

În octombrie anul trecut, multi-instrumentistul și vocalistul a livrat fanilor și un cover după „The Trooper” de la Iron Maiden și acum și-a îndreptat atenția către o altă melodie iconică.

Soundbar JBL Bar 9.1 True Wireless Surround, 5.1.4, 820W, 4K, Dolby Atmos, HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, Airplay 2, Negru
Soundbar JBL Bar 9.1 True Wireless Surround, 5.1.4, 820W, 4K, Dolby Atmos, HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, Airplay 2, Negru

Vezi coverul, interpretat prin intermediul Planet Rock mai jos și vizionează și episodul ‘Gear Factor de la Loudwire, cu Kennedy, unde cântă câteva din riff-urile sale preferate pe patru instrumente diferite.

Această piesă vine pe masură ce Kennedy se apropie de data lansării celui de-al doilea album solo The Ides Of March și anume 14 mai prin Napalm Records.

TRENDING – Randy Blythe de la Lamb of God – pe drumul spre moarte dacă nu renunța la alcool

If you want to support the Contemporary-Establishment project, leave us a coffee HERE or order Audio Books and Headphones from the Online Store HERE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.