Albumul Fotridude de la Gojira cel mai vândut album metal din Statele Unite - contemporary-establishment

Albumul Fotridude de la Gojira cel mai vândut album metal din Statele Unite

Felicitari celor de la Gojira pentru faptul că săptămâna aceasta au avut parte de cele mai mari vânzări in Statele Unite. Numerle sunt sus, albumul Fortitude oferind metaliștilor francezi cea mai înatltă clasificare de până în prezent.

Ce-l de-al șaptelea album a celor de la Gojira a debutat pe locul 12 în Billboard 200, zdrobind lansarea albumului Magma din 2016 care a fost numarul 24. Streamul audio și video este inclus în numerele finale Billboard 200, motiv pentru care Fortitude a ocupat doar locul 12 acolo. Per total Fortitude a atins 27.372 de unități in Statele Unite (24.104 vânzări pure) ceea ce îi aduce pe cei de la Gojira pe locul 1 în Top Album Sales chart.

Guess, Ochelari de soare dreptunghiulari cu logo, Negru, 55-18-145 Standard
Best price – Guess, Ochelari de soare dreptunghiulari cu logo, Negru, 55-18-145 Standard

Încă o dată, fortitude a depășit Magma, care a acumulat 17.000 de vânzări în prima săptămână. Pentru mai multe comparații, L’enfant Sauvage din 2012 a vândut 11.000 de exemplare și a atins locul 34 în Billboard.

În Statele Unite, Fortitude a ajuns, de asemenea pe locul 1 în toputile Current Rock Albums și Current Hard Album Albums, iar pe locul 2 în topurile Current Internet Albums și LP Vinyl Albums.

TRENDING – Trupa Staind relansează piesa „It’s Been Awhile Live” ce va apărea pe următorul album live

Gojira și-a asigurat, de asemenea, ce mai înaltă poziție din carieră în Franța, debutând pe locul 2. Fortitude a reușit chiar să intre în Top 10 în Australia, Germania, Norvegia, Suedia și Regatul Unit.

If you want to support the Contemporary-Establishment project, leave us a coffee HERE or order Audio Books and Headphones from the Online Store HERE.

2 gânduri despre “Albumul Fotridude de la Gojira cel mai vândut album metal din Statele Unite

Lasă un răspuns