ZAKK WYLDE: "Nu există cel mai bun muzician" - contemporary-establishment

ZAKK WYLDE: “Nu există cel mai bun muzician”

Într-un nou interviu cu podcastul “Guitar Villains“, Zakk Wylde (BLACK LABEL SOCIETY, OZZY OSBOURNE) a afirmat că anumiți muzicieni pot fi mai bun decat alții, spunând că topurile sunt de fapt făcute de fapt pentru popularitate și varii concursuri.

Puterea prezentului. Jurnal - Eckhart Tolle
Puterea prezentului. Jurnal – Eckhart Tolle

“Atunci când spunem – Cine este cel mai bun chitarist? – sau – Cine este cel mai bun baterist? – sau – Cine este cel mai bun vocalist? – oricum, atunci când apare această întrebare totul devine ciudat” a spus el. “Chiar și regele Edward [Eddie Van Halen] spunea tot timpul – Muzica nu este un sport. Nu este un concurs de powerlifting unde afli cine este cel mai puternic pentru că evident numerele sunt mai mari. Cine are scorul cel mai mare, câstigă. În muzică nu se poate aplica acest lucru. Poți pune altfel problema. Cine este preferatul tau? Este la fel ca pizza – care este pizza ta preferată? Îți place cu usturoi, cu ciuperci? Îți place cu pepperoni? Cu cârnați? Este ca și cum ai întreba, care este albumul tău preferat de la LED ZEPPELIN. Nu există înregistrarea preferată. Toate sunt bune. De fapt toate sunt uimitoare. Deci adevărul este ca preferatul tău depinde de starea de spirit pe care o ai în acea zi.”

TRENDING – Cum să alegi o chitară electrică

Vezi mai jos întregul interviu cu Zakk Wylde.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.