Membrii TESSERACT și Ex-ETHS își unesc forțele în proiectul CAGE FIGHT - Contemporary-Establishment

Membrii TESSERACT și Ex-ETHS își unesc forțele în proiectul CAGE FIGHT

Trupa hardcore/thrash, cu chitarisrul TESSERACT, James Monteith și fosta vocalistă ETHS, Rachel Aspe au dezvăluit piesa de debut „Hope Castrated„.

Formată la începutul anului 2021, lineup-ul CAGE FIGHT este completat de basistul Jon Reid de la BROKEN CHAKRA și toboșarul Nick Plews de la trupele CORPSING și AGHAST. Cei patru membrii combina o gamă largă de influențe heavy pentru a-și crea stilul uni crossover, rezultat un baraj construit din agresivitate pură.

Monteith declară: „Sunt foarte încântat să anunț că CAGE FIGHT lansează prima piesă intitulată ‘Hope Castrated‘. Muzica noastră este raw și heavy, fără prea multe pretenții, doar agresivitate pură și energie. Este de asemenea o lansare pentru a alina frustrarea și furia pe care avem în noi după tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă în lume.”

Aspe declară: „Acest priect este plin de furie viscerală, dar există și un mesaj către pozitivitate și unitate. Abia aștept să urc pe scenă în 2021 și să cânt aceste piese. Fii gata!”

TRENDING – Preferinţele Muzicale şi Personalitatea Ta; Ce dezvăluie muzica pe care o asculţi despre tine?

CAGE FIGHT lucrează în prezent la albumul de debut.

CAGE FIGHT înseamnă:

Rachel Aspe – vocals
James Monteith – guitar
Jon Reid – bass
Nick Plews – drums

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic