Trupa Nuanțe a lansat albumul „Eva”

În luna martie a fost lansat “Galben”, primul single al de pe album, single care a avut parte și de un videoclip, disponibil pe canalul de Youtube al trupei.

Vin Rosu Sarica Niculitel Caii De La Letea Feteasca Neagra, Sec, 0.75l
Best price – Vin Rosu Sarica Niculitel Caii De La Letea Feteasca Neagra, Sec, 0.75l

Albumul “Eva” poate fi ascultat pe toate platformele de music streaming.

Eva este umbra misterioasă căzută peste un fir narativ întrerupt fără încetare. Ea te va învăța să mergi pe drumul cunoașterii lumii și tot ea îți va amputa fără milă toate simțurile. Eva este prezentă în greșelile pe care le faci, în orice sinceră mirare și în încercările naive de a te bucura de orice lucru îți oferă viața. În orice despărțire e un strop de moarte și în orice îmbrățișare se naște un infinit.

Eva:

Nuanțe este o trupă formată în Piteşti, la finalul primăverii lui 2016, care abordează un stil de rock puternic nuanţat de funk şi grunge. Sunetul trupei pendulează de la ritmuri energice, până la acorduri melancolice. În aprilie 2019, trupa lansează albumul de debut, intitulat „Două Minute”.

Componența trupei:

Edi Bolbea – voce și bass 

Alex „Andu” Stoia – chitară 

Gabriel Arsene – tobe, percuție

Nuanțe pe Instagram:

https://www.instagram.com/trupa.nuante

Nuanțe pe Facebook:

https://www facebook.com/nuanteag

Nuanțe pe Youtube:

https://www.youtube.com/nuanteag

Nuanțe pe Spotify:

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Lasă un răspuns