Dosarul FBI a lui Kurt Cobain făcut public pentru pima oară

Biroul Federal de Investigații (FBI) a pus la dispoziția publicului dosarul referitor la frontmanul NIRVANA, Kurt Cobain. Potrivit celor de la Rolling Stone, dosarul de 10 pagini conține scrisori de la două persoane ale caror nume sunt redactate, îndemnând FBI-ul să investigheze moartea lui Cobain din 1994, ca fiind crimă nu sinucidere.

Cred că s-ar fi putut comite o mare nedreptate în cazul lui Kurt Cobain” se arată într-un ultim din 2003. „Vă scriu în speranța ajutorului dumneavoastră pentru a face presiuni pentru o reexaminare a morții domnului Cobain. Milioane de fani din întreaga lume ar dori să vadă neconcordantele din jutul mortii o data pentru totdeauna. Este trist sa credem ca o nedreptate de așa natură să poată fi permisă în Statele Unite.”

Kit HTC VIVE Cosmos - VR System
Best price – Kit HTC VIVE Cosmos – VR System

În dosar dunt incluse și răspunsurile FBI la scrisori: „Apreciem îngrijorarea dumneavoastră că domnul Cobain ar fi putut fi victima unei omucideri” se arată ca răspuns. „Cu toate acestea, majoritatea investigațiilor privind omuciderile se încadrează în general în juristicția autorităților locale. Pentru ca FBI să inițieze o anchetă a oricarei plângeri pe care o primim, trebuie să fie prezentate fapte specifice, care indică o încălcare a legii federale din juristicția noastră.”

De asemenea, o parte a dosarului este un fax pe care Cosgrove/Meurer Productions l-a trimis către FBI în ianuarie 1997. CMP este compania care produce seria de documentare „Mistere nerezolvate” și care a difuzat un episod despre Cobain în februarie 1997. Scrisoarea spune: „Cel puțin un anchetator, Tom Grant, investigator privat din Los Angeles și fost adjunct al serifului din L.A. este convins că verdictul oficial de suicid a fost unul dat în grabă.”

Terry Meurer, cofondator Cosgrove/Meurer Productions,a declarat pentru Rolling Stones: „Ajungem la FBI pentru diverse povești și încercăm să obținem informații despre ele. Deci aceasta a fost o comunicare tipică.

Poți găsi întregul fișier despre Cobain pe site-ul oficial FBI.

Kurt a început să consume heroină pentru a-și ușura durerile cronice de stomac de care suferea în ultima perioadă din viață.
Trupa NIRVANA a fost indusă în Rock And Roll Hall Of Fame pe 10 aprilie 2014 – la doar cinci zile după comemorarea de 20 de ani a morții lui Cobain.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic