Chitaristul Yngwie Malmsteen a lansat piesa Wolves at the Gate și dezvăluie noutăți despre noul album

Marele chitarist Yngwie Malmsteen este gata din nou să își pună degetele în mișcare, lansând noua piesă „Wolves at the Gate” și ne dezvăluie planurile pentru cel mai nou album al său de studio, intitulat „Parabellum„.

Malmsteen a lansat un lyric video pentru noul single și deși piesa este insoțită de părți vocale, există destul de mult loc în care chitaristul își exprimă măiestria.

Vodca Absolut Extrakt, 35%, 0.7l
Best price – Vodca Absolut Extrakt, 35%, 0.7l

Wolves at the Door” este una dintre cele patru piese de pe următorul album pe care există părți vocale. Îmi place să ascult în mașina ceea ce lucrez. Uneori mă trezesc cântând împreună cu ceea ce trebuia să fie de fapt un instrument. Atunci îmi dau seama că piesa are nevoie de voce. Se întâmplă și opusul.”

„În ceea ce privește albumul Parabellum, acesta va fi lansat pe 23 iulie prin Music Theories Recordings / Mascot Label Group. Încerc să duc mai departe fiecare album nou pe care îl fac și în același timp să fac lucruri din ce în ce mai extreme. „

TRENDING – Povestea despre cum Eddie Van Hallen si-a ingropat chitara alaturi de Dimebag Darell

1 Blue Lightning
2 Foxey Lady
3 Demon’s Eye
4 1911 Strut
5 Blue Jean Blues
6 Purple Haze
7 While My Guitar Gently Weeps
8 Sun’s Up Top’s Down
9 Peace, Please
10 Paint It Black
11 Smoke on the Water
12 Forever Man

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic