SULLY ERNA a declarat că GODSMACK a scris 12 piese pentru noul album

SULLY ERNA a declarat că GODSMACK a scris 12 piese pentru noul album

În cadrul unei noi apariții la „Riff On It„, frontmanul GODSMACK, Sully Erna a vorbit despre progresul sesiunilor de compoziție pentru noul album al trupei. El a spus:

Apa de Parfum Lattafa, Opulent Oud, Unisex, 100 ml
Best price – Apa de Parfum Lattafa, Opulent Oud, Unisex, 100 ml

„Tohmai am început să compunem din nou aproximativ acum o lună; nici măcar. Am cumparat o proprietate în Florida recent, pentru că am vrut să scap de toate tâmpeniile. Nu vreau să discut acum, dar am învățat multe din aceste prostii politice, toată treaba cu COVID și despre oameni…cum s-au comportat ei în perioada asta. Am vrut să mă concentrez asupra vieții mele, a familiei mele și a trupei. Așa că am cumpărat un loc în Florida și am mutat studioul acolo, în zona New England. A mers bine totul. Am scris probabil 12 piese în 3 săptămâni. Și după cum știm cu toții o piesă nu este o piesă până nu scriem versurile. Asta am început să fac acum. Acum am venit acasă să iau o mică pauză de la trupă. Asta ca să pot să intru în ritm și să încep să scriu versurile.”

Vezi întregul interviu cu Sully Erna de la GODSMACK mai jos.

TRENDING – Cele mai bune albume ale anului 2000 şi muzica ce ne-a schimbat viziunea şi poate viaţa

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.ReclameRAPORTEAZĂ ACEASTĂ RECLAMĂ


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic